BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 6, 2009

Neljapäev ja Reede.

Neljapäev: Läksin 3 aeg talli. Sain Ereti emaga:) Siis võtsin Rosanova ja puhastasin ära .Toppisin talle valjad pähe ja siis kõndisin ringi. Polnud kedagi ,kes aitaks hoida ja igaks juhuks üksi ette ei pannud. Lõpuks lasin Helenal hoida ja panin valmis. Säsil tuli ka just jahutamast ja Minni , nad tulid kaasa. Siis mõtlesin, et lähen mööda teed. Läksingi - Väga tubli oli. Vahepeal oli libe ka..Lootsin, et ümber ei käi, sest ta juba kaks aisa ära lõhkunud ja me olime suht kaugel ka juba. Lasin tal vahepeal ka joosta. Loopis jala alt lund koguaeg ;). Magasin ühe ümberkeeramiskoha ära , sõitsin mööda- oihh;P. Siis sõitsime edasi, kuna kohta ,kus ümberpööramiskohta ei olnud .Keerasin keset teed ümber siis. Päris hästi tegi..Täispööre! Tubliii! Siis tagasi. Poole tee peal, sõitis Rainer autoga vastu ja tahtis ree taga sõita. Eks siis lubasin, kuigi ta kõige kainem polnud:). Tegin siis talle ekstreemsusi.Jätsin järsku Rosanova seisma ja tüüp lendas sealt tagant maha. Ok pikali ei lennanud aga hoog oli suur juu!;) Talli-.Hobune lahti Jalutasin maha ja talli. Siis võtsin Vigori, puhastasin korralikult ja käisin jalutamas. Tubli poiss!
Reede: 13.50 bussiga talli. Võtsin Vigori ja puhastasin ära. Täna oli täiega puhas. Läksin jalutama, sinna kus teised trenni tegid. Ok, tegelt nad polnud veel alustanud. Kõndisin ja jooksin temaga.Üle lati jooksis ka ilust, ei vahtinud. Vahepeal keeras ära ka , keksis ja tegi oma häält(Üritas täkk olla- ongi aga veits väike veel:P)-Täielik Nelson( loe. kohutav kisa). Siis pani oma rootsu püsti ja ülbas veits. Aga peagi rahunes juba maha. Läksin talli ja panin boksi.
Gerda siis palus, et kui ma viitsin siis paneks teise Gerda hobused ja Sändy ka aeda ja jooksutaks veits. Panin siis Lancia, Fiana ja Sändy ning Rossu aeda. Päris hästi - Algul mässasin, et neid boksist välja saada. Viisin Sändy ja Lancia aeda. Siis läksin Fiana järgi. Lõpuks oleks peaaegu käna käinud, kui Rossut võtma läksin.Aga jh, Tüüp paneb koguaeg oma esijala pingi peale jka kaabib, juba eile vaatasin, et varsti tõmbab ümber- Eks ta siis täna tõmbaski.Ise vahtis suurte silmadega kui ma üles tõstsin. Siis aeda. Rossu oli eraldi, ta teisest karjast ka ja Fiana tahtis ta ära süüa. Siis Lancia läks kettasse- keksles ja hüpples. Fianaga kimasid ka täiega, hea et aeda sisse ei jooksnud. Sändy ka nendega aga veits rahulikumalt. Rossu tegi ka omaette ilusat traavi ja oma naljakat galoppi. Võtsin siis Rossu ära ja läksin kõndima. Platsile. Muidu oli norm ( Veits ülbitses aga muidu hästii käis) aga siis kui Els oma kumme tõstma hakkas siis vahtis ja puristas ja tõmbles seal nööri otsas. Eks ma siis mässasin nendega päris kaua. Ikka nuusutas ja purisas. Panin jala peale ja siis ka vahtis. Aga kui kätte võtsin siis algul küljendas (Jh, teate kuidas hobust küjendama õpetada) ja siis tagurdas..lõpuks rahunes maha. Kui jala vastu panin siis tahtis nokka tõmmata või perset visata.Ise ka aru ei saanud. Aga eks siis nats veel kiusamist. Tulin tulema ja viisin talli. Puhastasin. Els pidi sisse panema.
Läksin Prääma .Lasin hobused lahti . Hiromant pani ikka kohe aiast välja jälle. aga siis panin sisse tagasi.
Oii.. jälle. Ma ei saa lihtsalt.Nii kena ponii mul. Awwi...Tegi oma mega kenat traavi. Viskas jalgu. lihtsalt WOW, kui iluuuus:) Niisama veel lennutas enda perset.Veits hüppas niisama ka. Tegin boksi ära ja hakkasin sisse tooma. Nüüd oli Viplala aiast väljas ja Võtsin Hiromandi ja panin kinni ja siis need kaks läksid jalutama. Jälle jooksin..krõbistasin ja sain juba enne teed kätte. Õnn;) siis boksi. Söök- jook oli ees ja siis kojuu!

0 comments: