BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 11, 2009

Kiire- kiire;)

Täna oli siis 7 tundi. Kells 3 bussiga Prääma. Janne, Els, Minni ja Anja olid-kõik Kirnas maha. Paides. Tarvo tuli järgi. Sain lumesõja osaliseks..pigem lumepildumise.Tarvo ja Jaak siis;) . Lasin hobused välja. Tegin boksid ära. Tõin saepuru. Viimast käru täis pannes..vaatan hobused kõnnivad mööda. Jooksin siis..Tüüpsid panid edasi..põllule..Hea lumi oli. Siis krõbistasin kommipaberitega ja kutsusin. Algul Viplala vaatas..aga Hiromant hakkas traavi tegema ja siis panid edasi. Teise põllu peale. Siis jäid seisma ja tulid mulle vastu. Võtsin Edri kinni ja viisin talli nad. Ise tõin saepuru ära ja siis panin söögi- joogi ette. Hmm..Läksime.
Kirna..Enne 6 jõudsin. Vahetasin riided. Mõtlesin, et algul lähen Nelsoniga ree taha, aga ikkagi mitte. Teda hakkas Bellaka perse huvitama. Täkk ikka :) Eks ma siis läksin kordet tegema. Põllule. Võrreldes eilsega oli täna küll möku. Lasin üht pidi traavi, siis teistpidi. Sammu ja siis traav galopp..Samm ja teistpidi samamoodi. siis lasin lõdvestuseks traavi joosta. Sammu veits. Jahutama. Käisin mööda teed kuhugimaani..ja siis tagasi. Bellakaga samal ajal jõudsin. (~1h kuskil.) siis tekk selga ja kopli. Võtsin Rosanova ja puhastasin. Els aitas ree ette panna. Hoidis. Päris tubli ;). Plaanis oli täna vähe sõita ja tee peal..ainult sammu. Rainer tuli ka ja siis sõitsin natuke . Keerasin otsa kuskil ümber. Väga hästi keeras. Ja siis tuldi Rainerile järele. Läksin üksi tagasi . Väga ilusti kõndis. Elavalt. Sõitsin sisse ja võtsin lahti. Panin siis vahekäiku ja tõmbasin harjaga üle. Leiba ka.
Võtsin siis käru ja tegin Nelsoni boksi ära. enam-vähem korralikult..eks homme teeb paremini ;). Anja pani Rossu sisse ja Els tõi Nelsoni ära. Viisin käru senikaua välja. Puhastasin Nelsoni ära. Panin preile rohtu. Teki võtsin ka ära.
Siis andsin Vigorile leiba . Tegin boksi korda natuke..saepuru keskemale. võtsin päitsed ära ja sügasin natuke. Pole vaja teda iga päev kiusata;)
Mingi 8 aeg jõudsin koju. anjaga..jälle;) Tänud..

0 comments: