BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 16, 2009

Pikk päev.

Pühapäevast .
hommikul pool 11 Minniga talli. Vahetasin riided ja rääkisin veits juttu. Võtsin Honeste ja tegin kordet. Algul tegi ilusti traavi ja sammu. siis teistpidi ka. Korra läks galoppile ja ja tegi mingi lambi asja. siis teistpidi ka traavi ja värki norm. Galoppi mõlemat pidi : Läks närvi vist ja keeras paar korda otsa ümber. Muidu oli norm. Sässuga jalutasime ta maha.
Tegin Nelsoni boksi ära . Varssade boksi tegime ka Minniga veits. Homme korralikumalt.
Nelsoniga trennis : Läsime põllule. Oli sammus ja traavis norm. Poolistakus läks juba veits tormakaks. Galopp oli juba päris triangel. Tõstis aina tempot ja tagasi saada oli raskem. Teisest jalast ka ..hea et kedagi alla ei ajanud:) Siis jalavahetused 8 peal. Algul oli hea.. pärasti ikka kiiremkas ja kiiremaks..hea et päris kummuli ei käinud. .Lõdvestus ja siis jahtuama. Talli: tekk selga, kõndima , talli, pesin jalad ära ja siis aeda.
Rosanova ja Sändyga käisime koor regedega sõitmas. Päris hea oli. Hea oli kahe reega koos minna :P Tubli oli Rossu..pani oma jalad tööle.
Vahetasime riided ja kella viie aeg sõitsime Viljandi poole. Minni, Säsil ja Anja olid taga ja lõugasid seal. Mingit haisu lasid kaa;) Anja nägi üldse sõdur välja xdxd. Siis Heimtali ja vahtisime ringi. Päris põnev oli. Gerda sai mingi halli sugutäku Moorioni. Meie läksime teisse talli. Mina sain Vapsiku( mingi mega kõrge noh;P), Els sai Ultra, Minni Arhipi, Anja Elsi ja Säsil Mobla. Puhastasime ära, panime valmis ja teisse taali. Vaatasime trenni. Päris põnev oli..aga külm. Siis läksime ise. tegime soojaks. Traavilatid, kavalett ja rist. Siis soojenduseks: Lattaed ja okser. Muidu oli täitsa hea. Ainult galoppis ei tahtnud nurki välja sõita. Siis parkuur:
roosa , lattaed, süsteem, veekraav, lained, okser, süsteem, roosa ja valge tõusev. Mul ei jäänud algul meelde pmst. Siis ikkagi esimesena. Ilusti läks ainult enne teist korda roosat hüpates unustasin peaaegu ära ja siis mingi lamp pööre. Teised ka siis . Muidu läks hästi aga Anja seal mässas ja Minni veits. Siis Mina ja Els uuesti. Mingi mega lamp pööre veekraavile ja roosale ( Jälle unustasin peaaegu) . Väga tubli oli. Rahul. Jahutasime maha ja viisime teise talli tagasi. Kella 10 aeg hakkasime sõitma. Enne 11 veits jõudsime talli. Siis vahetasime riided ja kojuu!
Hmm.. väsitav oli:P
Tsauu!

0 comments: