BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 14, 2009

Laupäiv ;)

Täna mingi kella 1 talli.. koos Gerda ja Elsuga. V Gerda läks täna Austriasse ja Pillekas on nädal juba Egiptuses olnud ja nädal veel. Viisin mingid asjad talli..homse jaoks;)
Algul mingi niisama rääkisin juttu ja ei viitsinud midagi teha. Anja tõi Beki ära ja siis puhastas. Ma läksin ja tõin Nelsoni ära. Panin jälle lambid kaitsmed ja sadul, valjad ka. Läksime siis. Anja tuli Bekiga ja Ma Nelsoniga.... suuurele põllule. algul pidime metsa veel minema aga ei saanudki. Traavi siis. Arvasin, et Beki teeb nats kino ka ikka aga ei teinudki. Nelsoniga sammu ja traavi. võtsin mitu korda seisma ka ;) . Siisk ui aeg galoppini jõudis- Paremast jalast. Alguses oli täiega normaalne. Lasin veits hoogu koguda ja siis koondasin, lasin uuesti juure ja siis tegi lendu( Viskas perset..aga seekord ikka nii, et lendasin ikka lahti. :P) siis võtsin kokku. Rahulikult traavi ja sammu. uuesti traavi. püüdsin jälle edasi-tagasi. hästi. Tõstsin vasakust jalast galoppile. heaa. lasin jälle minna ja siis tuli hästi tagasi. siis traav ..nats sammu ja tõstsin mõlemast jalast korraks galoppi ja kohe traavi tagasi. Täiega hästi tuli. (Muidu saan küll koondada aga traavi ei jää;P) Siis veits lõdvestustraav. Jahutama. läksime sealt põllult teisele ja teise põllu servast teele ja sealt edasi kuhugi ja jõudsime mingi maja juurde , kus oli silt. ettevaatust kuri koer. ok. Anja tahtis sealt läbi minna aga mina polnud nõus. Läksime siis hoopis põllu pealt ja siis nägime veel lehmi. 2 tükki ja lahti :). Anja leidis tuttava maja ja siis diagonaalis üle põldude sinna poole. 2 kraavi jäid ka ette. jõudsime siis selle teeni välja, kust saab suure ringiga talli. oh hea oli. Kui oleksime sealt läinud kust Anja tahtis siis jõuaksime vist alles praegu. igastahes korralikult jahutatud. Panin Nelsonile teki selga ja kõndisin veel veits. siis panin välja. Läksin boksi tegema. jõudsin ainult niikaugele , et käru boksi. Anja läks Bradfordiga sõitma. otsisin talle õige sadula välja, sest see mis algselt oleks pidanud sobima ei sobinud. Läks sõitma. Lasi korra mind ka selga. täiega naljakas ikka. hästi liigub ja tundlik. teeb pöördeid ja pikendab hästii. Aga keerama peab veits teistmoodi. Muidu oli hea. Lasin Anjal lõpuni sõita, kuna sain lumesõja osaliseks. :S
Tegin boksi ära. Käisin veel Anjaga jalutamas. Siis võtsime Rossu. Tegime puhtaks ja panime ree ette. Läksime mööda teed. Pime oli ja panime ikka helkurid ka. Siis mitu autot tulid ja Rossu vahtis neid valgustatud lumevalle. Tubli oli tegelikult kõndis ja jooksis väga hästi ja hoidis head tempot. Anja ei saanud aru ainult kuidas ikka julgen metsavahel sammu teha. siis olime peaaegu talli juures, aga.. Semu( Suur must koer, kes on umbes sama suur , kui shetlandi poni;)) sai lahti. Rossu kartis ja keeras põllule. võtsin käppelt seisma ja siis regi seisis seal lumevalli otsas. Ütlesin, et Anja koera võtaks ja kinni paneks. aga ta ei julgenud ja siis andsin talle Rossu. Läksin Semu juurde ja võtsin kinni. Seletasin Anjale kuidas ta minema peab ja siis läks. Panin koera kinni ja läksin talli juurde. Võtsin Rossu lahti ja panin ära. Regi sisse ja aed ja uks kinni. Ise riideid vahetama, et 19. 50 bussiel jõuda. Bussijaamas sõitis Maie mööda ja viis koju. Päris hea ajastus ;)

0 comments: